Adventure Golf

Kinderfeestje of bedrijfsuitje in Roermond? Kies voor Adventure Golf bij Het Pakhuis!

Spanning en avontuur voor jong en oud!

Maak je dagje Roermond compleet met een bezoek aan Adventure Golf! Speel de meest spectaculaire midgetgolfbanen te midden van uitzonderlijke uitvindingen, kleurrijke kunstwerken en een grandioos spektakel. Wist jij al dat er een leeuw woont in Het Pakhuis? Misschien hoor je hem wel brullen door de spannende muziek heen! Met 16 verschillende golfbanen die gericht zijn op jong en oud heeft het hele gezin plezier.

Nadat je alle golfbanen hebt overwonnen, kun je op ons gezellig terras genieten van een lunch, hapje of drankje. Ons vriendelijke personeel bedient je graag.

Adventure Golf is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Kom gerust binnenlopen of reserveer alvast via de website.

Kinderfeestje in Roermond?

Adventure Golf bij Het Pakhuis in Roermond is dé plek voor een geslaagd kinderfeestje! De golfbaan biedt avontuur en plezier voor jong en oud. Door de overzichtelijke indeling en diversiteit van onze faciliteit is een fijne plek om met een grote groep te vertoeven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsfeestje in Roermond?

Ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje ben je bij Het Pakhuis in Roermond aan het juiste adres. Adventure Golf zorgt voor uitje vol plezier en interactie. Wie ontpopt zich tot beste golfer en wie neemt de troostprijs mee naar huis? Laat je verrassen door Adventure Golf bij Het Pakhuis in Roermond!