Adventure Golf

Een gezellige middag met familie of vrienden, een klassenuitje of een bedrijfsuitje? Kom naar Adventure Golf bij Het Pakhuis!

Op woensdag is onze golf vanaf 13.30 uur geopend. Dit i.v.m. de opnames op woensdag ochtend in de studio van Roermond Nieuws in ons pand.

Spanning en avontuur voor jong en oud!

Maak je dagje Roermond compleet met een bezoek aan Adventure Golf! Speel de meest spectaculaire midgetgolfbanen te midden van uitzonderlijke uitvindingen, kleurrijke kunstwerken en een grandioos spektakel. Wist jij al dat er een leeuw woont in Het Pakhuis? Misschien hoor je hem wel brullen door de spannende muziek heen! Met 16 verschillende golfbanen die gericht zijn op jong en oud heeft het hele gezin plezier.

Adventure Golf € 7,00 per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.

Nadat je alle golfbanen hebt overwonnen, kun je in onze brasserie of op ons gezellige terras genieten van een drankje en/of een hapje. Onze vriendelijke medewerkers zijn je graag van dienst.

Adventure Golf is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 16:30 uur. Wil je meer informatie of wil je reserveren? Loop rustig bij ons binnen of bel 0475 420781

Bedrijfsfeestje in Roermond?

Ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje ben je bij Het Pakhuis in Roermond aan het juiste adres. Adventure Golf zorgt voor uitje vol plezier en interactie. Wie ontpopt zich tot beste golfer en wie neemt de troostprijs mee naar huis? Laat je verrassen door Adventure Golf bij Het Pakhuis in Roermond!